HER ER DE BEDSTE TIL 35 KRÆFTBEHANDLINGER

Læs nyheden her.

VEJLE ER BEDST TIL AT BEHANDLE KRÆFT

Læs nyheden her. 

NYT AMBITIØST FORSKNINGSCENTER SKAL SIKRE INTERNATIONAL TOPPOSITION INDEN FOR FORSKNING I HUDSYGDOMME

Godt nyt for forskning i hudsygdomme: Københavns Universitet etablerer et nyt forskningscenter med fokus på dermatologiske lidelser på 12. sal i Mærsk Tårnet. Forskningscentret får navnet ”LEO Foundation Skin Immunology Research Centre” og støttes med 400 mio. kr. af Leo Fondet over en ti-årig periode. Det er centrets ambition at samle førende danske og internationale […]

STIFTENDE GENERALFORSAMLING FOR FORENINGEN TIL FREMME AF KLINISKE FORSØG I DANMARK

SAVE THE DATE

Tirsdag den 6. november afholder Invest in Denmark sammen med NEXT et arrangement om Danmarks rolle indenfor kliniske forsøg på et internationalt plan. Arrangementet foregår om formiddagen hos BioEurope i København. Læs mere her.

SE LIVESTREAM FRA PSORIASISFORENINGENS EVENT PÅ CHRISTIANBORG

I anledning af Verdens Psoriasisdag den 29. oktober afholder Psoriasisforeningen et sundhedspolitisk event på Christiansborg. Det omhandler blandt andet psoriasis og følgesygdomme deraf. Klik her for at se livestream fra eventet. Arrangementet varer fra 10-12.

ARRANGEMENT OM GENOMFORSKNING OG GENETISK RÅDGIVNING VED DSGCP

Den 1. november afholder Dansk Selskab for Good Clinical Practice et møde om genomforskning med titlen “Genom forskning & Genetisk Rådgivning”. Mødet foregår i Store Auditorium på Gentofte Hospital, og det kan anbefales at deltage, hvis man har planer om at udføre genomforskning. Læs mere om mødets indhold og tilmeld dig på DSGCPs hjemmeside her.