DERMATOLOGI

NEXT Center for Dermatologi er forankret på Dermato-Venerologisk Afdeling, Bispebjerg Hospital og koordineres af professor Simon Francis Thomsen. Derudover består centeret af de dermatologiske afdelinger på Gentofte Hospital, Sjællands Universitetshospital Roskilde, Odense Universitetshospital samt Aarhus Universitetshospital.

De 5 dermatologiske afdelinger i NEXT dækker hele den danske befolkning og behandler alle former for dermatologiske og venerologiske sygdomme samt kroniske sår hos børn og voksne. Centrets læger, sygeplejersker, bioanalytikere og farmaceuter er alle uddannede inden for klinisk forskning og sikrer den højest mulige kvalitet i udførelsen af kliniske forsøg.

NEXT Center for Dermatologi etablerede i 2016 en landsdækkende database med patienter med forskellige hudsygdomme, i første omgang patienter med psoriasis og atopisk eksem. Databasen skal anvendes til fremtidig rekruttering af patienter til kliniske forsøg.

Kontakt:

Medical Lead, professor Simon Francis Thomsen
Dermatologisk afdeling, Bispebjerg Hospital

E-mail: simon.francis.thomsen.02@regionh.dk

NEXT forskningsenhed Stine Ørts Pedersen

E-mail: Stine.Oerts.Pedersen@regionh.dk
Telefon: +45 21 29 93 49

Nedenfor kan du se statistikken over forsøg i centeret.
Standard Operation Procedures (SOPs):

Der er udarbejdet en række SOPs, som kan anvendes af alle afdelinger, der er en del af Center for Dermatologi. De er udarbejdet med sparring fra GCP-enheden ved Bispebjerg hospital.

Feasibility

Håndtering af forsøgsmedicin

Indhentning af informeret samtykke

Kompetencer og træning

Temperaturmonitorering

Trial master file

Rekruttering til kliniske forsøg

Adverse events

Kvalitetssystemet